Udtalelser

“Tusind tak for et ophold i fine omgivelser. Vi følte os godt modtaget, og har nydt jeres gæstfrihed. Det kan kun blive fem * * * * * herfra” – Marianne og Helle.

“Dejligt ophold. Vi har nydt både værelset med de gode senge, og også den fantastiske udsigt fra haven. En gåtur gennem skoven til det skønne ishus i Dollerup Bakker” – Lis, Fløng og Birgit, Aarup.

“Vi kan altså ikke finde ris! Vi har nydt den finde modtagelse og de dejlig omgivelser her”- Bodil og Henrik, Hjortshøj.

“En dejlig fredfyldt oase. Vi er taknemmelige for fjernåbning, så vi kunne komme ind. Overraskende dejlige faciliteter” – Nanny og Lucas (10 år).

“Tusind tak for en dejlig overnatning på jeres skønne plet. Vi nød at flade ud i hængesofaen med udsigt til det smukke bakkede landskab. Også tak for en virkelig dejlig middag i jeres selskab. Vi anbefaler jeres sted til alle på vores vej og kommer gerne igen” – Nanna & Babara.

“Skønt med alle jeres gode tip til ture i området og fortællinger om byen” – Kirsten, Silkeborg

“Sikke en fantastisk perle. Fyldt med charme i hus og have. Vi nød at se de smukke blomster og nød fuglekvidder og summende insekter. Dejligt med ny energi til morgendagens nye eventyr på Hærvejen” – Jeppe & Barbera Kjems, Birkerød.

“Nød at sidde i haven og nyde det gode vejr sammen med katten :-)” – Karin Otzen, Gadbjerg.

“Tak for en hyggelig overnatning. I ramte “spot on” med både aftensmåltid og morgenmad ift. vores smag og interesser. Vi sov som sten” – Lars & Eva, København.

“Tak for en dejlig nat i jeres rene, skønne og stille B&B” – Simone og Sarafina, Århus

“Tak for et fint ophold. Maden var dejlig, sengen blød og gæstfriheden i top” – Peter

“Virkelig dejligt ophold. Dejlig mad og virkelig sød og venlig beværtning” – Conny og Jørgen Jakobsen, Pjedsted Fredericia

“Hyggeligt sted med skøn udsigt. Væreslet, køkken og bad er rent, pænt og fint” – Sif & Palle.

“I er de bedste værter!” – Birte & Elin

“Igen et behageligt ophold. Dejligt med friske æg” – Aksel og Marianne, Taastrup

“Hvor bor I dejligt og roligt” – Allan og Inge, Østervrå

“Som altid et dejligt og roligt sted med smuk natur omkring. Ser allerede frem til næste gang” – Birgit og Jackie, Østermarie, Bornholm

“Skøn overnatning” – John og Lissi, Mørkøv, Sjælland

“Mange tak for en rolig overnatning. Dejlig roligt, pænt rent. Fin have. Smukke blomster i vase”

“Tak for dejligt overnatning på denne fredfyldte plet. Her er alt man har brug for, og en skøn morgenmad :-)” – Bente Kirkelund, Aarhus

“Dejligt! Vi har sovet rigtig godt” – Runa og Jens, Silkeborg

“Tak for en dejlig overnatning på jeres skønne plet. Tak for dejlig aftensmad og morgenmad. Giver jer de bedste anbefalinger” – Marianne og Grethe

“Skønt sted med dejlig udsigt og dejlig morgenmad” – Claus